Over Oliva

Oliva, gevestigd aan het levendige Rembrandtplein, is een van de bekendste clubs van Amsterdam. Waar je vooraf heerlijk kunt dineren om erna heerlijk aan het barretje te staan met een biertje of in de club met een van onze overheerlijke cocktails. 

Tot het midden van de negentiende eeuw was het Rembrandtplein de botermarkt van Amsterdam. In 1898 werden de eerste palen van het gebouw geplaatst. Vanaf 1975 openden de deuren van Theater Saskia en in 1990 was het de VPRO studio voor radio en tv. In 2006 opende Studio 80 haar deuren. In 2016 werd Studio 80 overgenomen door club Claire. Vanaf december 2019 bestaat Oliva!

 

Mogelijkheden

Naast de eigen programmering op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond zijn de verschillende ruimtes een geschikte locatie voor allerlei uiteenlopende evenementen: van bedrijfsevenementen zoals presentaties, vergaderingen, recepties tot besloten feesten, diners en bruiloften.

Bereikbaarheid

Met haar ligging aan het Rembrandtplein is Oliva ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met de boot aan te meren aan de Amstel.

Faciliteiten

De professionele technische faciliteiten, ons gastvrije personeel, onze eigen keuken en de multifunctionele inzetbare ruimtes maken Oliva een perfect locatie die past bij ieder type evenement van 50 tot 800 personen. De verschillende voorzieningen allemaal op een locatie zorgen ervoor dat van alles mogelijk is, wij flexibel genoeg zijn en graag meedenken.

Welkom bij Oliva.

Zie jij jouw evenement plaatsvinden in OLIVA?